• LinkedIn
  • Join Us on Google Plus!
  • Subcribe to Our RSS Feed

22 May 2009

Wajah Baru Blog PKG Rembau

Friday, May 22, 2009 // by Pkg Rembau // // No comments

Blog 3 column kami telah dipublish mulai petang semalam..Itu pun setelah hampir 3 bulan kami menyimpan template ini dan oleh kerana kekangan masa dan tuntutan kerja yang lebih penting..itulah hasilnya..walaubagaimanapun kami masih menggunakan template kami yang lama iaitu template 2 column kami...sayang nak buang kerana itulah hasil kerja kami yang pertama..blog 2 colum..bila dah hampir siap...hilang pula title posting kami..kebetulan pula kami tumpang semangkuk menghadiri Bengkel Photoshop di PKG Johol...terima kasih warga Johol..apa lagi...kecoh la..pitam Pengerusi Majlis PKGNS kami kerjakan...baca skrip...scroll atas...scroll bawah..banding beza ..x jumpa gak...hu..hu..apa kau buat ni?? untuk sedapkan hati...tak mengapa lah!!!orang buat lain lah !!!tup..tup..lepas bengkel balik pejabat...belek-belek blog..buka satu-satu..rupa-rupanya terpadam post title...la..sikit je masalahnya..Nak jadi cerita..semasa bengkel photoshop semalam..kami buat header untuk blog baru kami...header lama dulu gambar bangunan baru PKG Rembau yang bakal dibina ( entah bila!!)..dah bertukar ke atap minangkabau..he..he..bukan apa ..dah letih kena perli dengan kawan-kawan..bila PKG Rembau nak siap???juga terima kasih kepada Pengerusi Majlis PKG yang tolong mencantikkan header blog kami yang baru...yang pasti kami akan sentiasa update blog kami ini..insyallah..dan kepada blog-blog lain yang kami gunapakai bahan dan terambil bahan...harap maafkan dan terima kasih atas perkongsian ilmu ini...jumpa lagi..

0 comments:

Post a Comment